Asiakkaiden hoitokokemuksia

thumb-422558_1280”Olen päivittäin työssäni hankalissa ja rasittavissa asennoissa. Minulla onkin ollut päänsärkyjä, kipuja sekä jännitystä niskassa, hartioissa sekä käsissäni. Osteopaatilla olen käynyt säännöllisesti hoidossa ja saanut helpotusta oireisiini sekä pystynyt jatkamaan töissä kivutta. Hoidon jälkeen nukkuminen on helpompaa ja parempaa, keho tuntuu toimivan paremmin ja olo on rentoutunut. Myös alaselkäkipuihin olen saanut apua ja astmani kanssa pärjään paremmin, kiitos osteopatian!”

Anneli, sairaanhoitaja

”Minun kokemus sinusta:

Otat huomioon asiakkaan, tarpeet.
Tarkka haastattelu, oireiden kysely.
Käsissäsi turvallinen olla.
Kerrot koko ajan, mitä teet ja miksi.
Helppo saada sovittua aika, joustava.
Ja mikä parasta, vaivoihin ja kipuihin olen saanut apua ja helpotusta. Ja ohjeistusta mitä kotona voi tehdä.
Osteopatia on ihmeellistä ja osteopaatit ihmeiden tekijöitä!!”

Outi Heikkinen

“Kiitos erittäin ammattitaitoisesta hoidosta ja rentouttavasta ”nauruterapiasta” 🙂 Mieli ja kroppa tuli kuntoon.”

Tiina, tyytyväinen asiakas

“Pidin Aijan hoidosta, koska se oli hyvin hellävaraista. Toki paineltiin makeankipeitä jumikohtia, mutta mitään ”pelottavia” niksautuksia tai naksautuksia ei tehty, eikä missään vaiheessa sattunut liikaa. Sain hyvät kotihoito-ohjeet, joilla voin ylläpitää hyvää, saavutettua lihasrentoutta. Aija on persoonana iloinen ja huumorintajuinen ja siksi myös hoitotilanteet olivat mukavan rentoja.”

Kati Sipola

“Really great Osteopath! Talented and passionate, patient.”

Tina, tyytyväinen asiakas

”No voihan selkä!”murahdin tuossa yks päivä parisen kuukautta sitten. “Nyt tää saa riittää.” Moni varmaan tietääkin millaista on kun selkänsä tilalle toivoisi ihan kokonaan uutta ja kipua on vaikea unohtaa. No, soitin Aijalle ja sain ajan lähes heti. Aikaa edellisestä käynnistä oli kulunut tovi jos toinenkin. Sepä ei kuitenkaan haitannut ollenkaan. Vastaanotolla Aija kuroi umpeen tuon tauon yllättävän lyhyessä ajassa kartoittamalla tilannetta.

Hoidon aikana ihmettelin jatkuvasti miten nopeasti pelot hälvenivät, ei sattunutkaan, (hoito oli täysin kivuton) ja luottamus selkään alkoi palautua. Siihen alkoi yhdistyä myös positiivisia mielikuvia. Sain paljon ohjeita, vinkkejä ja suosituksia selän kunnon edistämiseen ja myös mielen ja tunteiden tasolla rohkaisua. Hengityskin lähti taas kulkemaan paremmin. Koko kehon asento on nyt ergonomisempi.ja olo on huomattavasti kivuttomampi. Kun nousin hoitopöydältä huomasin, että se selkä oli tullut takaisin. Nyt se on taas kaveri, joka kulkee kätevästi koko ajan mukana ja on melkein kuin uusi.

Ne kerrat mitä olen käynyt, olen joka kerta todennut, että kyllä kannatti! Vaikka ei olisi edes varaa käydä usein, voi olla varma, että yksikin kerta kannattaa. Tässä tapauksessa ainakin hoidon hinta on jo alkanut maksaa itseään takaisin vähentyneiden kipulääkekulujen ja parempien yöunien muodossa. Ja fysioterapiassakaan ei ole enää tarvinnut käydä, joten säästyypä nekin rahat

Jälkeenpäin sain vielä soittamalla omaan tilanteeseen sopivia lisäohjeita ja vastauksia kysymyksiin. Ehdottomasti suosittelen tätä kenelle tahansa! Uusi vuosi ja uudempi selkä toivon kera? Terveys on voimavara, jota kannattaa vaalia

Tässä vielä kirjasuositus:

Jaana Hautala, Jerry Ketola: Selkäkipu ja mielen voima.

Sekä Aija että kirjakin lisäävät toivoa ja antavat välineitä mielekkääseen elämään.”

Noora Bergen, tyytyväinen asiakas