Ajankohtaista

19.06.2016 Kuinka helpottaa oloaan, kun on kipuja? Blogista löytyy nyt juttu, jossa neuvoja tähän.

10.06.2016 Uusi kirjoitus blogissa, aiheena rentoutuminen.

26.04.2016 Olen pe 13.5. Oulun Ruohonjuuressa puhumassa osteopatiasta hoitomuotona klo 11-13. Tervetuloa moikkaamaan ja esittämään kysymyksia! 🙂 Vinkkaa myös kaverille! Lisää tietoa löytyy täältä.

07.03.2016 Taukojumppa ohjeita blogissa! Lue, kokeile, virkisty ja jaa eteenpäin!

17.02.2016 Uusi päivitys blogissa! Kärsitkö päänsäryistä, ovatko puremalihakset arkoina? Lisää tietoa aiheesta löytyy blogista. Lue, jätä kommentti ja jaa eteenpäin!

07.12.2015 Sen verran liukkaita kelejä on pitänyt, että kaatumisyrityksiä on tullut itsekin tehtyä jo tusina kertaa tusina ainakin… Liukastellessa ja jännitellessä nilkat joutuvat koville, hampaita purressa yhteen naama on arkana, hartiat jännityksellä ja maha pinkeänä. Reidet arkana ja jalat väsyneenä on hyvä soittaa osteopaatille ja katsastuttaa koipensa ja muunkin kroppansa joulukuntoon. Tervetuloa toki myös muuten väsyneet, päänsärkyiset, joulustressaantuneet sekä suht hyvin tai mainiostikin voivat ihmiset. Hanki samalla halutessasi myös joululahja läheisellesi: lahjakortti osteopaattiseen hoitoon!

02.11.2015 Isänpäivä lähestyy taasen. Hanki isälle lahjaksi lahjakortti osteopaattiseen hoitoon! Kroppa kunnossa ja parempi mieli!

20.09.2015 Päivitys hinnastoon. Kipeä selkä, päänsärkyjä tai puremalihakset arkoina? Voit ostaa nyt esimerkiksi kolmen (3) tai viiden (5) käynnin sarjakortin yhdellä kertaa ja sitten käydä hoidossa useamman kerran ja edullisemmin. Sarjakortti, 3 käyntiä – 180 € ja sarjakortti, 5 käyntiä – 290 €. Hyödynnä nyt tilaisuus ja hoida kehosi kuntoon. 🙂

03.09.2015 Uusi päivitys blogissa! Kipeä polvi, jäykät jalat? Käy lukemassa juttu ja hyödynnä vinkkejä. Kiinnostaako aihe ja jalat oireilevat? Soita ja kysyy lisää asiasta! Hyvää syksyn alkua kaikille!

12.07.2015 Nyt heinäkuun ajan ja elokuun alkuun asti on mahdollista saada myös arkisin aamu- ja päiväaikoja! Soita ja kysy lisää, niin varataan sopiva aika. Tervetuloa!

10.07.2015 Otan taas vastaan Paltamossa 18.07. lauantaina, osoitteessa Puolangantie 8. Apua monenlaisiin kehon kipuihin, jäykkyyksiin jne. Soita, kysy lisää ja varaa aika p. 045-1565880. Tervetuloa voimaan hyvin!

23.06.2015 Asutko Paltamossa tai siinä lähistöllä? Olen 27.-28.6. Paltamossa hoitamassa osoitteessa Puolangantie 8, 88300. Onko selkä kipeä, päänsärkyjä tai keho jäykkä? Apua osteopaatilta näihin ja moneen muuhun kehon oireeseen. Soita ja varaa aika p. 045-1565880. Nähdään Paltamossa!

25.05.2015 Nyt löytyy sivuilta myös blogi, jossa kirjoitan hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä juttuja. Pyrin käytännönläheisesti kirjoittamaan aiheista. Ensimmäisessä postauksessa kerron mm. kuinka selkäkipuun voi saada apua tai tarkemmin sanottuna mitä lähteä tekemään, jos on selkäkipuja. Tervetuloa tutustumaan!

04.05.2015 Äitienpäivä on tulossa ja lahjan osto mielessä. Käytännöllinen, hyödyllinen, mieluisa ja tarpeeseen tuleva kuvailevat tässä tilanteessa osteopaattista hoitoa. Voita varata ajan tai ostaa lahjakortin rakkaalle äidille ja lahjahuolet menivätkin sitten siinä. Selkäkipuja, päänsärky, puremalihakset arkoina, stressiä, uniongelmia tai vaan halua pienelle hemmottelulle. Tässä muutamia syitä auttaa äitiä konkreettisesti ja mukavalla tavalla. Valoisaa äitienpäivää kaikille sitä viettäville ja tervetuloa osteopaattiseen hoitoon – niin äidit kuin muutkin perheen jäsenet!

14.04.2015 Laitan linkin videoon, jossa kerrotaan varsin havainnollistavasti selkäkivusta. Video on englanniksi, mutta alareunasta löytyy tekstitys suomeksi, tadaa! 🙂 Osteopaattinen hoito mainitaan, tosin videon mukaan tarvittava hoitomäärä (8-10) on hieman korkeahko. Itse suosittelen useimmiten kolmea (3) käyntikertaa, joiden jälkeen arvioidaan sitten tarkemmin jatkon tarvetta esimerkiksi ns. ylläpitohoidon tarvetta. Videossa kannustetaan hoidon lisäksi myös mm. omaan aktiivisuuteen liikkeellä pysymisen muodossa. Tällaista pyrin itsekin työssäni korostamaan. Toisin sanoen hoidon kera annetaan tietoa, neuvoja liikkumisen ja liikkeiden suhteen sekä pyritään luomaan luottamusta omaan selkään ja kehoon. Osteopaatin tehtävänä on auttaa keho siihen vaiheeseen, että se pärjää taas itsekseen juuri niin kuin se on luotu toimimaan. Sekä tietysti rakentaa hoitajan ja hoidettavan välille keskenäinen luottamus, jonka pohjalta asiakas tietää kenen puoleen voi kääntyä, kun apua tarvitsee. Tai kun läheinen on sellaisen tarpeessa, niin akuutissa, pitkäkestoisessa kuin pysyvimmissäkin oireissa.

14.04.2015 Kuukauden loppupuolella – tarkkaan ottaen 27.04. – olen kertomassa homesairaiden ja astmaatikkojen vertaisryhmässä kuinka osteopatiasta voi olla apua niin astman kuin muidenkin hengityssairauksien oireiden helpottajana. Tarkempaa tietoa löytyy vielä Oulun Seuden Hengitysyhdistyksen sivuilta.

03.03.2015 Lisäsin asiakkaiden hoitokokemuksia osion, josta nimensä mukaisesti niitä kokemuksia löytyy. 🙂 Jos olet käynyt minulla hoidossa, ja haluaisit antaa palautetta, niin ole toki yhteydessä! Kiitokset palautetta antaneille!

01.03.2015 Ensi viikolla eli viikko 10 on hiihtoloma monella pienellä kuin isommallakin ihmisyksilöllä. Lomalla sattuu ja tapahtuu, niin kuin nyt ylipäätään aina muutoinkin. Jännitykset, kivut ja sun muut oireet voivat olla kuitenkin rasitteena ja huomattavammissa vielä enemmän, kun haluaisi viettää aikaa rennosti. Onneksi apu on helposti saatavilla ja koko viikon ajan vielä pidemmillä aukioloajoilla. 02.03.-08.03. on mahdollista saada aikoja myös arkipäivinä jo aamusta lähtien. Yleensä otan siis vastaan enemmän iltapainoitteisesti. Kannattaa nyt hyödyntää mahdollisuutta. Varaa aika osteopaatille ja voi paremmin! Valoista hiihtolomaa kaikille, oletpa lomilla tahi et! 🙂

17.02.2015 Koska visuaalinen esimerkki on usein havainnollistavampi kuin pelkkä teksti, laitan tähän linkin videoon, jonka avulla pääsee tutustumaan tarkemmin osteopatiaan ja etenkin juuri lasten hoitamiseen. Kyseisellä videolla hoidetaan vauvoja, mutta kuten kollega mainitseekin lyhyesti, sopii hoitoa jatkaa myös ikää tullessa ihan lapsista teineihin ja toki aikuiseksi asti. Enemmän tästä aiheesta löytyy myös omilta sivuiltani täältä. Laitan vielä myös linkin videoon, jossa on pätkiä neljän eri osteopaatin haastatteluista. He kertovat ja pohtivat mm. mitä osteopatia on ja mitä osteopaattina toimiminen merkitsee heille.

16.02.2015 Aikuisten lisäksi myös lapsilla ja vauvoilla voi olla kipua, jäykkyyksiä ja epämukavuuden tunnetta eri puolilla kehoa, unettomuutta tai esimerkiksi mahaongelmia. Lapsen vieminen osteopaatille voikin olla hyvin hyödyllistä. Yleensä lapset pitävät hoidosta ja tuloksia voi olla nähtävissä monesti nopeammin kuin aikuisilla. Jos asia kiinnostaa enemmän, kannattaa soittaa ja kysyä tarkemmin.

10.02.2015 Ystävänpäivä lähestyy kovaa vauhtia ja lahjaideat saattavat mielessä pyöriä. Ällös enää puntaroi, hanki lahjakortti osteopaattiseen hoitoon lahjaksi ystävälle/rakkaalle tai juhlista ystävistä uskollisinta – peilikuvaa! 😉 Juhlista kevättä ja ystävyyttä pitämällä huolta niin itsestä kuin lähimmäisistäkin! Tervetuloa voimaan hyvin!

25.01.2015 Harvinaista hengityssairautta sairastavien vertaistukiryhmä kokoontuu ODL:n Kiianmies-neuvottelutilassa 18.2. ja minut löytää sieltä kertomassa osteopatiasta. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan! 🙂 Oulun Seudun Hengitysyhdistyksen sivuilta löytyy asiasta vielä tarkempaa tietoa.

13.01.2015 Olen puhumassa osteopatiasta SLE/Sjögren -tapaamisessa Oulun Reumayhdistyksen tiloissa tulevana sunnuntaina eli 18.01.2015. Tarkempia tietoja löytyy yhdistyksen sivuilta täältä. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

09.01.2015 Vuosi vaihtunut ja uudet tuulet puhaltelevat. Nyt kaikille Oulun Pyrinnön jäsenille voimassa alennus normaalista käyntihinnasta. Seuran jäsenkortilla saat osteopaattisen hoidon hintaan 60 € (normaalisti 65 €). Tarjousta hyödyntämään vain sitten! Täältä vielä tiedot Oulun Pyrinnön omilta sivuilta.

31.12.2014 Vuosi vaihtuu taasen ja uudet metkut edessä. Olen lisännyt sivuille “usein kysytyt kysymykset” osion, jossa vastauksia joihinkin monesti esitettyihin tiedusteluihin. Jos kaipaat lisää vastauksia, niitä saa sitten parhaiten joko soittamalla ja kysymällä tai sitten myös Facebookin kautta voi laittaa viestiä askarruttavasta asiasta. Suuret kiitokset menneestä vuodesta ja tervetuloa ensi vuonna taas!

18.12.2014 Aukioloajat pitkittyvät näin joulun aikaan. 18.12.-06.01. välisenä aikana on mahdollista saada myös arkipäivisin aikoja jo aamusta alkaen. Jos jouluaikaan on sitten kipeä selkä, jomotusta tai päänsärky, niin ajan saaminen onnistuu hyvin. Nyt kannattaa hyödyntää jouluisia erikoistilanteita.

17.12.2014 Sivuja on nyt päivitetty useampaakin kohtaa ja mm. kuvia lisätty. Kipeä selkä, hartiat jumissa ja keho ja mieli kaipaavat päivitystä? Lahjakortti osteopaattiseen hoitoon näin jouluaikaan voisi olla juuri se puuttuva linkki. Kuvia -osiosta löytyy visuaalista puolta lahjakortin ulkoasusta.  Juhla-ajan kunniaksi voimassa on myös tarjous joulukuun loppuun asti (31.12.2014) eli kolme (3) lahjakorttia tai kolme (3) hoitokertaa sisältävä lahjakortti maksaa nyt vain 180 € (normaalisti 195 €). Kannattaa nyt hyödyntää tarjous!

29.08.2014 Uusi osoite ja karttakuva on päivitetty yhteystietoihin, muut tiedot pysyvät samoina. Lisäsin kuvan uudesta hoitotilasta, laitan myöhemmin vielä kuvia myös hoiotilasta sisältä. Jatkossa päivitän tänne sekä Facebook-sivulle tietoa mm. aukiolosta, lomista jne. Jos tulee kysyttävää, Facebook ja puhelin ovat parhaat keinot siihen. 🙂 Raikasta syksyn alkua kaikille!

Top
Sivustolla käytetään evästeitä tilastointia varten. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön.